Over ons

Eindelijk weer kunnen lachen, meedoen op school of weer met de kleinkinderen op pad. Onze klanten zijn er op de cruciale momenten voor mensen met (para)medische klachten. Ze dragen op vaak onvergetelijke wijze bij aan de gezondheid en het welzijn van hun patiënten, cliënten, klanten. Graag helpen wij onze klanten bij het zichtbaar en zichtbaar en vindbaar van dit belangrijke werk. Zodat mensen de juiste zorgverlener weten te vinden op het juiste moment.

Online zorgpraktijk is een coproductie van Spring marketing en Jannes & Mannes. Wij brengen onze ruime kennis en ervaring in online marketing voor zorgpraktijken en uitgebreide technische kennis van sterke en vindbare websites samen binnen Online zorgpraktijk.

Met plezier en bevlogenheid zetten wij ons in om zorgverleners en artsen met een eigen praktijk verder te helpen online zichtbaar en vindbaar te worden en/of blijven met een effectieve website, optimaal vindbaar voor Google, veilig en passend binnen de huidige trends en wet- en regelgeving.

Samenwerking beroepsverenigingen

Online zorgpraktijk werkt voor verschillende praktijken in de gezondheidszorg, zoals tandartsen, fysiotherapeuten, logopedisten, ergotherapeuten en huidtherapeuten. Daarnaast geven we regelmatig training aan zorgverleners en praktijkhouders in samenwerking met beroepsverenigingen.

Beroepsverenigingen medisch

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten